Аз съм за теб...
Аз съм слънчева за теб жена,
в небето красиво и сияйно,
излъчвам нежност, топлина
във твойте очи горещо и омайно.
Аз съм мечтата за теб, съдба,
искри от пламък ален ни събра,
с думи нежни, изречени с любов,
и ти за всичко за мен си готов.
Аз съм цвете за теб ароматно,
ухаеща на свежа пролет дива,
обичай ме така силно и нежно,
за теб ще съм все по-красива.
Аз съм реалност за теб вярна,
непроменяща слънчева жена,
с топлина и нежност те дарих,
в твоето сърце с обич те открих.
© Елена Балева Todos los derechos reservados