6 jul 2007, 10:54

Аз тръгвам... 

  Poesía
1064 0 11
Написано по повод и в отговор на "Зов" от  Рени Балакова   http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=60438

Аз тръгвам...

 

О, не, аз няма да си тръгна!

И няма тук сама да те оставя!

Аз никога не ще забравя

за мириса на топлото ни лято,

когато с тебе двама

мечтаехме и беше всичко свято!

О, не, аз няма да си тръгна,

макар навън дъждът да вее

аромат на стари спомени

по мокрите паважи,

когато с тебе двама

танцувахме и бяхме млади.

О, не, аз няма да си тръгна,

защото в тебе себе си оставям

и в тебе себе си заравям.

О, не, аз всъщност няма да си тръгна,

макар с „До скоро!” днес да те изпращам!

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??