25 oct 2011, 21:13

Аз търся те 

  Poesía » Otra
704 0 7

Уж трябваше всичко да мине –

сълзите и болката, сърце да изстине.

Гласа ти не може още да чувам,

но правя го, даже със него рисувам

безкрайните нощи, изпълнени с мъка,

която ме гледа през таз черна пролука.

Аз търся те още и все не намирам

частта от Тогава; за нея умирам!

Усмивки и спомени идват при мене,

а аз гоня ги. Не мога. Душата ми стене.

Безсилна съм вече пред твоето Нищо.

Та в теб жар имаше; ти беше огнище!

Понякога времето искам да върна,

не за друго, гръб само на теб да обърна. 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??