Ти ли си, моя Любов
Тази усмивка щастлива.
Облакът, изгревът нов.
Бисерна капка красива.
Длани събрали лъчи.
Милата детска целувка.
Синьо море от мечти.
Вятърът нежна милувка.
Малко момиче в ръжта.
Танцът на твоята младост.
Шепотът тих на нощта.
Рой от светулки и радост.
Звездно небе с тишина.
Чувство събрало безкрая.
Белият път в светлина.
Ангел пътуващ към Рая.
Ти ли си, моя Любов.
Вярвам, ще бъдеш до мен...
© Гедеон Todos los derechos reservados
Щураче, най-обичам да ми казват браво.
В момента мисля, защо е така.