Някога бях наивната,сляпата,
тази,която за всичко ти вярва.
После станах желаната,милата,
тази,която обичаш и тя те обича.
Бях и ужасната, лошата,
тази, която само те ядосва.
Сега съм изгубената, единствената,
тази, която никога вече няма да имаш!
© Калпазанка Todos los derechos reservados
Казала си го невероятно!