16 ago 2012, 10:06

аз-за теб, ти-за мен 

  Poesía
731 0 0

Аз съм твойто бягство от Рая,

а ти си личният ми ад.

Аз съм на тихите ти води краят,

а ти - след бурята - моят бряг.

 

Един за друг сме двама - спасение

от ежедневната сивота,

аз-за теб, ти-за мен - избавление,

аз-за теб, ти-за мене - дъга!

 

Ти си нишката, с която плета живота си,

а аз съм бримката, която те разплита.

Ти подреждаш в мен надежди и спомени,

а аз във теб разхвърлям и оплитам...

 

Един за друг сме двамата - полюси,

страни различни на една монета.

Върху мен за теб е хикс-ът за съкровището!

ДО ТЕБ е най-хубавото място на тази планета!!!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??