30 oct 2010, 17:52

* * * 

  Poesía
331 0 0

Планината... Не! – Не може

              да се мери с равнини.

Планината се не мери

              по дълбоки падини.

 

Върховете са мерило

             за планинска висота.

Върховете са стремежа –

            чрез тях се мери планина.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??