21 mar 2012, 9:39

* * * 

  Poesía » Otra
497 0 0

Мислиш, че всичко е казано,

няма поезия, всичко е проза.

Като пъпка на роза,

в безкрайната проза

е нашата поезия!

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??