4 abr 2008, 13:12  

*** 

  Poesía » Otra
723 0 5

всичко голо е
празно
подухва
едва

тихи загадки
по клоните кацат
гледат
как пада слана

всичко слиза в земята
и потърсва ПРИЮТ
след шума
след ИГРАТА
и нелепия смут

 

 

/цикъл "думи за 1 лв" /

© Димитър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??