Apr 4, 2008, 1:12 PM  

*** 

  Poetry » Other
767 0 5

всичко голо е
празно
подухва
едва

тихи загадки
по клоните кацат
гледат
как пада слана

всичко слиза в земята
и потърсва ПРИЮТ
след шума
след ИГРАТА
и нелепия смут

 

 

/цикъл "думи за 1 лв" /

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??