1 feb 2007, 22:56

* * * 

  Poesía
656 0 0
Времето бавно минава,когато те няма до мен.
Светът е черен и става все по тъмен с всеки следващ ден.
Любовта вече я няма, тръгна си ти.
Отнесе с теб всичките мои мечти.
Стоя безднадеждна, изгубих вяра в живота,
сама съм, като изгубена в песен самотна нота.
Обичам те, исках да ме обичаш и ти!
Толкова ли бе сложно, това ми кажи!?

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??