19 may 2010, 18:52

* * * 

  Poesía
524 0 4

    На мама любовта на живота

 

Не знаех що е майчина любов и колко силна може да е тя...

Неочаквано дойде в моя живот, но на Господ всеки миг благодаря!

Едно дете тъй малко и невинно, а носи целият живот в очите свои!

Една усмивка - смисъла на всичко. Ти всеки миг ми подаряваш обич!

Не бих и на шега запитала какво би било без теб,

не искам никога да чувам думите... без теб не бих била човек.

Живота ми в ръцете ти събран е - в две малки палави ръчички,

любовта в очите ти сияе - в най-безумно сините очички!

Щастлива съм, че господ подари те... повече не смея и да искам.

Искам винаги да си щастлива, тъй както мене правиш, мило!

Не съществува никой на земята, по-важен, по-любим за мен,

ти си моята най-голяма награда. Онова, заради което се будя всеки ден!

Посрещаш ме на прага със усмивка и търсиш нещо да ти дам,

бонбонки питаш ме дали ти купих...

От тебе на света по-ценно нямам!

Най-красивото момиче с най-красивата усмивка и очи!

Обичам те страшно много, миличко, дори и като правиш бели!

Расти щастливо и безгрижно, каквото мога всичко ще ти дам,

дивей, щурей, така си най-красива, ти си всичко, винаги го знай!

© Еви димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??