6 sept 2007, 10:02

§§§ 

  Poesía
475 0 8
Денят си отива. Дните умират.
Фанатично изражение. Не бива.
Ето нощния дъжд. Съпровод за съня.
И за много рими. Как обичам да ги редя!
Като броеница. Да ги нижа с обич!
С тръпка и въображение! Благодаря ти, Боже!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??