Sep 6, 2007, 10:02 AM

§§§ 

  Poetry
477 0 8
Денят си отива. Дните умират.
Фанатично изражение. Не бива.
Ето нощния дъжд. Съпровод за съня.
И за много рими. Как обичам да ги редя!
Като броеница. Да ги нижа с обич!
С тръпка и въображение! Благодаря ти, Боже!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??