17 jul 2009, 14:54

Баба 

  Poesía » Para niños
627 0 2

Баба много ме обича,

с нежни думи ме нарича.

С баба цял ден си играя

и за нищо аз нехая...

А пък малката сестричка

с баба возим на количка.

Дядо на ръце ме  вдига,

чак до лампата достига.

После с кучето играя

и за люлките мечтая...

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??