Баба много ме обича,
с нежни думи ме нарича.
С баба цял ден си играя
и за нищо аз нехая...
А пък малката сестричка
с баба возим на количка.
Дядо на ръце ме вдига,
чак до лампата достига.
После с кучето играя
и за люлките мечтая...
© Снежана Терзиева Всички права запазени
Да си здрава и щастлива !