1 mar 2017, 20:01

Баба Марта! 

  Poesía
727 0 0

Нея всички я деца обичат

и неспирно се към нея стичат!

Тя ги с мартенички разкрасява

и се ( ....... ........... ) назовава!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

40 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??