1.03.2017 г., 20:01 ч.

Баба Марта! 

  Поезия
720 0 0

Нея всички я деца обичат

и неспирно се към нея стичат!

Тя ги с мартенички разкрасява

и се ( ....... ........... ) назовава!

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

40 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??