1 feb 2019, 17:35

Бал с маски 

  Poesía
329 0 1

Кралят се забавлява.
Прескачат се шутове
по площада. 
Салто след салто 
мортале. 
Маските са по мярка. 
В Двореца се шият костюми. 
Пробват се рокли за бала. 
Всичко за сърцето на принца. 
Камбанарията гъмжи
от Есмералди. 
Кралят се отегчава. 
Маските падат. 
Всички се разпознават. 

Коя е любимата на 
Звънаря?

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??