Кралят се забавлява.
Прескачат се шутове
по площада.
Салто след салто
мортале.
Маските са по мярка.
В Двореца се шият костюми.
Пробват се рокли за бала.
Всичко за сърцето на принца.
Камбанарията гъмжи
от Есмералди.
Кралят се отегчава.
Маските падат.
Всички се разпознават.
Коя е любимата на
Звънаря?
© Миглена Цветкова Все права защищены