24 sept 2011, 15:57

Балада за любовта 

  Poesía » De amor
850 0 3

Обичам, когато съм с теб            

и мразя, когато те няма,        

аз сядам пред листа смутен

балада да пиша, за двама...      

 

Темата  всъщност е тя,   

любовта ни, търсеща безкрая.                

Като птица в небето лети       

и се връща пак в топлата стая...     

 

Щом намери сърцата ни тя,          

две души в една пак събира          

и в гнездото ни пак загнезди,

много обич в него открила...  

 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??