Надвесена над теб стоях,
около лицето ти косите ми се спускаха -
разстилаха се, като балдахин от кадифе.
Под балдахина скрити бяхме,
говорехме с очи и погледът ни бе едно.
Без думи казвахме си толкова неща -
дори изрекохме един на друг:
"Обичам те!"... и всеки го разбра...
© Теодора Петрова Todos los derechos reservados