8.08.2013 г., 18:01 ч.

Балдахин 

  Поезия » Любовна
509 0 0

Надвесена над теб стоях,

около лицето ти косите ми се спускаха -

разстилаха се, като балдахин от кадифе.

Под балдахина скрити бяхме,

говорехме с очи и погледът ни бе едно.

Без думи казвахме си толкова неща -

дори изрекохме един на друг:

"Обичам те!"... и всеки го разбра...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??