Aug 8, 2013, 6:01 PM

Балдахин 

  Poetry » Love
577 0 0

Надвесена над теб стоях,

около лицето ти косите ми се спускаха -

разстилаха се, като балдахин от кадифе.

Под балдахина скрити бяхме,

говорехме с очи и погледът ни бе едно.

Без думи казвахме си толкова неща -

дори изрекохме един на друг:

"Обичам те!"... и всеки го разбра...

© Теодора Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??