17 jun 2005, 0:03

Барби за възрастни 

  Poesía
730 0 1
Премина като буреносен вихър.
От погледите бара се отмести.
Поръча водка, някак много тихо.
В устните й чашата блестеше.

Очите й искряха в полумрака.
По ризата ми водката се стича.
А тя ехидно някак ме захапа:
"- Не си ли виждал готино момиче?"

Отпивам бавно колкото остана,
пазарно се усмихвам във синхрон.
Скъпа е - помислих си - мадамата!!!
Боже, колко много силикон!

Наздраве! - казвам - Господ се е трудил
да създаде такава красота.
Контактни лещи ли са? - аз наум се чудя -
очи като бездънни езера...

Усмихва се и казва полугласно:
"- Наздраве! И... седни до мене, скъпи..."
С мислите си вече съм наясно,
а погледът ми е заспал на пъпа й.

Представих си я гола - по сандали,
а Сатаната в мене захихика.
Остава само да ми се похвали,
че й е нова девствената ципа.

Усещам погледа й кацнал върху моя,
но думите й в миг ме озаптиха:
"- За стотарка цяла нощ съм твоя!
Инфлационно скочиха цените..."

Извиках водка - двойна за кураж.
За толкоз кинти кукла ще си купя.
Собствен силиконов антураж
и месеци безплатно ще я чу...пя.

© Хухавел Кайлъшки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хухавеле, я кажи ми
    от тогава до сега
    на леглото куклата лежи ли
    или... с мацката я втасА?

    Ей, сладур си, бре!
Propuestas
: ??:??