20 nov 2018, 10:42

Баща към син 

  Poesía
293 0 0

Сипах вино в чашата от пръст.
Щом то докосна всяка песъчинка,
издълбах на дъното ѝ кръст.
И на него те разпънах, синко.
Беше слабо виното - ширата.
Трябваше - горчиво, силно!
А пък твоите сълзи - горчаха.
Как горчаха само... Синко...

© Кольо Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??