Nov 20, 2018, 10:42 AM

Баща към син 

  Poetry
294 0 0

Сипах вино в чашата от пръст.
Щом то докосна всяка песъчинка,
издълбах на дъното ѝ кръст.
И на него те разпънах, синко.
Беше слабо виното - ширата.
Трябваше - горчиво, силно!
А пък твоите сълзи - горчаха.
Как горчаха само... Синко...

© Кольо Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??