Най-прекрасния баща
имам аз на света,
Николай се нарича
и само добрини изрича!
С утрото се усмихва
и всички обича!
Прекрасен, смел и безстрашен,
Ангел досегашен!
Топлина и обич дарява,
душата си подарява!
Страха в миг от мен се изпарява,
когато той ме ободрява
и мир в душата ми възцарява!
Благодаря ще му кажа
и чрез този стих ще му го покажа!
© Татяна Василева Todos los derechos reservados