9 mar 2010, 19:07

Баща ми... 

  Poesía » Otra
559 1 0

 

 

Със гордо вдигната глава
аз наричам теб "баща ми",
а ти, със странна доброта,
ми казваш "не без дъщеря ми"!
И пак прегръщаш ме...
и пак усещаш...
че си прегърнал ангел със крила
и, като ме зърнеш се досещаш...
за най-добрата дъщеря!

 

 

 

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??