23 mar 2006, 19:16

Басня 

  Poesía
929 0 3


БАСНЯ

Тогава хрумна ми идея

да почна аз да  блея.

И исках аз да кажа нещо,

но да го кажа умно, вещо.” –

Така овцата вдигна глас висок,

дано я чуе и самият Бог.

Ала единствен от гората

вълкът я дръпна за краката

и изрази той свойто възхищение

с кулинарно вдъхновение.

За жалост даже умна мисъл

не би могла вълкът да слиса.

© Мария Чомакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??