16 nov 2016, 12:26

Бате Чирус 

  Poesía » De humor, Parodias
1341 2 0

по "Щурец и мравка" на Александър Божинов

 

— Бате Чирус, где така? 
— Тичам Свирчо да с' гръмнà. 
А ти къде със таз гъдулка? 
— Днес Джефтито е булка, 
та съм канен на свирня. 
— А когато сняг забръска, 
що ще правиш ти зимъска? 
— Ще поискам срам не срам, 
аз твоя пистолет – сгрян. 
— Аз пък няма да ти дам, 
бам-бам-бам!

 

© Софка Московска Todos los derechos reservados

--

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??