16.11.2016 г., 12:26 ч.

Бате Чирус 

  Поезия » Хумористична, Пародии
1339 2 0

по "Щурец и мравка" на Александър Божинов

 

— Бате Чирус, где така? 
— Тичам Свирчо да с' гръмнà. 
А ти къде със таз гъдулка? 
— Днес Джефтито е булка, 
та съм канен на свирня. 
— А когато сняг забръска, 
що ще правиш ти зимъска? 
— Ще поискам срам не срам, 
аз твоя пистолет – сгрян. 
— Аз пък няма да ти дам, 
бам-бам-бам!

 

© Софка Московска Всички права запазени

--

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??