30 ago 2021, 14:59

*** 

  Poesía » De amor
255 0 2

Песен, която, не спирам да пея -
за човешката обич през измерения,
цялата мога до звук да изпея
по ноти, през всички превъплъщения! 

 

Мога! Но най - обичам да пея
за чистия трепет от вселенски звуци,
на Душа към моята да резонира - 
дето ме търси, да ми се случи!

 

Топло усещане на влюбени птици,
на щурчета и лято, на утро събуждане - 
полет висок до Небе на орлици,
тайнство, магия от високото спущане!

 

Трепет на щастие в нежна прегръдка,
усет за пълно място и време -
рисувана детска рисунка, загадка...
Необяснимо - пее, за теб и за мене!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??