11 feb 2009, 19:19

* * * 

  Poesía » De amor
549 0 3
Тази нощ защо вратата
незаключена стои?...
Някой чакаш тихо в мрака,
впила в тъмното очи?!...
Някой шеметно обичаш,
ала той е закъснял?!...
Ти не вярваш. И надничаш.
Гледаш пътя опустял...

Ала няма никой в мрака.
Той не иде! Заключи!
Не оставай да го чакаш
бездиханна... До зори.
Болката ще дойде само
тихо в твоята душа
и навярно ще остане
чак до края на нощта.

© Дарина Златкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??