29 ene 2015, 17:32

Бебче 

  Poesía
258 0 1

Заслужих те с много молитви!

Чаках дълго, исках те! Нагоре

поглеждах с надежда - знак да видя

от майката Божия - закрилница!

 

Заслужено щастие- получих го!

Няма от мен по-щастлива, майка съм!

Треперят кат лист ръцете - малък си!

Как за теб да се грижа?

 

Ден след ден, опознавам те,

плачът не ме стряска.

Нощите сърцето изпълват  с майчинство!

Тайнство долетяло от Господа!

 

Умората пред него отстъпва.

Стъпка по стъпка,

мъглата разпръскваме,

цял живот ще сме си близки!

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нищо по-хубаво няма от това за една жена да стане майка,
    макар това приятно бреме да е безкраен дълг.
    Желая ти само радост и приятни мигове със сина ти!
    Бъди щастлива майка!
    Поздрав и лека нощ!
Propuestas
: ??:??