23 oct 2011, 8:53

Белег от пламък... 

  Poesía
1085 0 36

 

                                                                     ... yarım kalmış şiirler ...

 

Тя навярно не знае защо се събличат дърветата
и не знае защо всяко утро кънти в калдъръма

ту неволно потича по клоните с вятъра

ту окапва безмълвно в дъжда – да я има…

и навярно не помни от колко пропуснати залези

се гради тишина – да запълва в ъглите спестеното

и когато разтваря бедра и зачева безсъния
някак все до последно отлага мига към отвъдното

и навярно все още рисува заглъхнали истини

и притиска в гърдите си нечий захвърлен остатък

Тя навярно не знае защо се събличат дърветата

само пази в сърцето си белег от пламък...

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??