25 feb 2008, 18:10

Бели пътеки са нашите срещи 

  Poesía
635 0 7

Докосвам те като бързей -

ръцете, лицето, косите,

усмихвам очите ти и се спускам

по белите тихи пътеки

на нашите срещи...

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??