И тези пръсти
все пак
успяват
да изтриват
белите петна
от незапомненото
драскотини
вместо
следи
от светкавици
безоблачно
е пренаписано
моето небе
и тези пръсти
безполезни са им
струните
защото
тези пръсти
са моята мелодия
когато
нямам нуждата
звук
© Мария Василева Todos los derechos reservados