14 feb 2017, 20:05

Белина 

  Poesía » De amor, Civil, Otra
569 0 5

Не намесвай чувствата в този сценарий!
Има повече от нервни окончания
и летящи неврони за болка и радост...
А тази усмивка от мене разбра ли я?

Не е щастие от това, че те виждам...
Иронично привличане чувстваш към мен.
И когато на пода безсилно се свличаш
аз ще бъда парцалът, в белѝна топен...

Ще измия последните мърляви думи,
ще полирам до хлъзгаво пътя напред.
Ако някога все пак успееш да станеш...
ще си с бели петна за сценарния ред.

© Йордан Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??