14.02.2017 г., 20:05 ч.

Белина 

  Поезия » Любовна, Гражданска, Друга
559 0 5

Не намесвай чувствата в този сценарий!
Има повече от нервни окончания
и летящи неврони за болка и радост...
А тази усмивка от мене разбра ли я?

Не е щастие от това, че те виждам...
Иронично привличане чувстваш към мен.
И когато на пода безсилно се свличаш
аз ще бъда парцалът, в белѝна топен...

Ще измия последните мърляви думи,
ще полирам до хлъзгаво пътя напред.
Ако някога все пак успееш да станеш...
ще си с бели петна за сценарния ред.

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??