Върху белия лист пак душата си изливам,
изписвам дълги рими и желания непреодолими.
Върху белия лист душата ми чувства все нарежда,
но има ли надежда?!
Върху белия лист пак капят сълзи,
отронват се като бисери в нощта
и с тях изчезва и последната надежда-светлина.
© Гергана Гетова Todos los derechos reservados