24 may 2006, 21:53

Белязана да бъда твоя 

  Poesía
765 0 5

Ти ме промени,
когато тръгна си внезапно.
Днес не ме боли,
дори да няма път обратно.

Въпреки това съм твоя,
в сложни пиеси играя,
силна съм и те желая.

Смея се лудо на тези,
мислещи ме за слънце, едва оцеляло.
Не се нуждая от целувки,
вечно, за да имам любовта ти.

Белязана да бъда твоя,
от теб да съм силно желана,
аз с чувствата и на двамата си играя.

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??