1 oct 2019, 0:17

Беновска сравни Фандъкова и Манолова с "АББА" 

  Poesía » De humor
420 0 0

"Аз - герберската баба,

сравних ги с певиците от "АББА".

Фандъкова е велика певица

и измисли "Танцуваща кралица*".

 

/*Популярна песен на "АББА"

 

onovini.eu/2019/09/беновска-сравни-манолова-и-фандъкова/

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??