1.10.2019 г., 0:17 ч.

Беновска сравни Фандъкова и Манолова с "АББА" 

  Поезия » Хумористична
416 0 0

"Аз - герберската баба,

сравних ги с певиците от "АББА".

Фандъкова е велика певица

и измисли "Танцуваща кралица*".

 

/*Популярна песен на "АББА"

 

onovini.eu/2019/09/беновска-сравни-манолова-и-фандъкова/

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??