27 jun 2008, 15:18

Бензема 

  Poesía » De humor
1194 0 6

Футболът превръща се

във кършена лоза -

но една е Франция -

един е Бензема.

© Денислава Росенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??