Диктуващ правилата на играта,
Играещ не само с краката, а и с душата,
Мислещ на терена с главата,
Интуицията му диктува правилата,
Талантът му прочут е на Земята,
Ъгловите удари ги вкарва във вратата,
Рискове да поема има свободата,
Бързо той променя резултата,
Естетичен подвластник е на суетата,
Ругатните не търпи, дори и на Камата,
Бори се да бъде на тима звездата,
Атрактивен винаги е на тревата,
Търпи забележките на съдията,
Обожаван той е от тълпата,
Владее на многобройната публика сърцата.
© Мая Михайлова Todos los derechos reservados
Повече от шестица за двамата!!!