Nov 24, 2007, 9:16 AM

Бербатов 

  Poetry
949 1 1
 

Диктуващ правилата на играта,

Играещ не само с краката, а и с душата,

Мислещ на терена с главата,

Интуицията му диктува правилата,

Талантът му прочут е на Земята,

Ъгловите удари ги вкарва във вратата,

Рискове да поема има свободата,

Бързо той променя резултата,

Естетичен подвластник е на суетата,

Ругатните не търпи, дори и на Камата,

Бори се да бъде на тима звездата,

Атрактивен винаги е на тревата,

Търпи забележките на съдията,

Обожаван той е от тълпата,

Владее на многобройната публика сърцата.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??