28 dic 2010, 14:11

... беше ли 

  Poesía
725 0 3

докосна сърцето

и с поглед се вряза в стара рана 

заболя и загорча а

душата се сви настръхнала...

обич ли беше

любов ли 

пълна купа съмнения -

до дъното ù  ровиш

звъни на кристал

а смисъл няма -

обагрена в тъмно душа

като името разголена

и нищо друго

нищо...

свърши ли тази загадка -

близостта...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??