30 may 2008, 0:41

Беше ми приятно... 

  Poesía » De amor
595 0 1

                 

Спомен ще е днешното ти име,

Любов, уви, по прякор неназован.

Че тъгата никога не ще чета в очите,

а само сляпо щастие и несбъднат блян...

                                                                   

© Илето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??