30.05.2008 г., 0:41 ч.

Беше ми приятно... 

  Поезия » Любовна
594 0 1

                 

Спомен ще е днешното ти име,

Любов, уви, по прякор неназован.

Че тъгата никога не ще чета в очите,

а само сляпо щастие и несбъднат блян...

                                                                   

© Илето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??